lørdag den 26. november 2011

Layout # 18 Tough Boy


Det her LO har virkelig lagt i lang tid, Da jeg startede på det var det i nogle meget neutrale farver: sort beige og grå. Men da jeg havde lavet bunden med felterne og en bort, samt fået billedet skåret til, ja så gik jeg fuldstændig kold. Jeg kunne simpelhen ikke finde en tekst til billedet, og LO'et var lidt tomt uden. Jeg kan godt lide billdet da Marcus har et meget alvorligt udtryk, uden at være arrig, men hvad skulle jeg skrive???
Derfor kom det ind på hylden i skabet :-(
Der har det lagt længe, og jeg har købt meget nyt papir siden, som jeg ikke ville åbne før de andre LO'er var færdige. Men da jeg desperat manglede noget hertil åbnede jeg pakken Toy Box Collection fra Crate Paper, og det blev løsningen....


....Derimellem var nemlig dette lille skilt med Tough Boy, og den orange farve var også ret god dertil. Så mit LO blev mishandlet lidt, fik lidt nyt papir og en tekst.For at gøre teksten lidt mere rå, har jeg krøllet de små mini stickers før jeg satte dem på. Fandt også en mist fra October Afternoon der passede i farven (Comet Tail) og fik lidt "klatter" på. Kom også lige med på Tape bølgen, købte et par pakker i Bilka, for lige at prøve det og jeg er vild med med!!Den store tekst blev lavet med alfabet die fra Sizzix, Go Go Boots hedder det, og bliver flittigt brugt lige for tiden, jeg er blevet held vild med at sy oven i teksten som her. Igen lidt tape og krøllede mini stickers.

2 kommentarer:

Heidi sagde ...

LÆKKER lo - igen, du er da slet ikke til at styre pt. skønt at se ;) Håber i får en hygge dag idag øv jeg ikke kan deltage :/ - hvem skal så nusse dig i nakken ;)

Ras sagde ...

lækkert LO og super flotte bogstaver