torsdag den 3. november 2011

Layout # 11 Birthday Boy

Lidt tilfældig hvilken rækkefølge mine LO'er kommer i, da jeg nu har flere det ligger og er færdige. Dette er fra forrige lørdag, hvor jeg var jeg til Skaga Scrap, super hyggelig dag i godt selskab, med lækker mad og der blev selvfølgelig shoppet en del.

Jeg fik ikke lavet så meget den dag, kun startet på dette LO inspirert af Jennifer Hufford (gæstedesigner hos October Afternoon), men det blev først færdigt dagen efter, og først nu har jeg fået taget billeder af det.Jeg har brugt papir fra Echo Parks serie Happy Days, det kan vist ikke siges tit nok- jeg elsker Echo Park !!!Og igen de små flag som jeg er blevet så glad for ;-)
Navnet er skrevet med stickers fra pakken, 5 er lavet med alfabet/tal die som jeg købte den dag."BOY" er skrevet med bogstaver lavet med alfabet die fra sizzix "Go go Boots" hvor jeg har syet oveni.
Alle de små firkanter har jeg punchet ud med en punch af mærket Easy Punch, de er alle blevet sværtet i kanterne med distress ink.
En syning måtte der jo være, så det blev hele vejen omkring papiret, samt lidt små syninger i felterne.

Det var rigtig sjovt at sætte alle de små firkanter sammen, og jeg tror bestemt ikke det er det sidste LO jeg laver af den slags ;-)

4 kommentarer:

Heidi Ann sagde ...

Det er bare blevet rigtig flot. Er helt vild med det. Tror det skal liftes en dag når energien kommer tilbage.

Heidi sagde ...

Ak allerede 5 - tiden går ski hurtig, og lækkert er det og skønne farver... kommer der en smagsprøve på hvad du har handlet ;)

Trine sagde ...

Hvor blev det flot. Jeg synes da, du nåede langt den dag og det er rigtig dejligt at se resultatet. Dejlige detaljer og stor dreng!

Du ved jeg elsker de små firkanter og har brugt det længe. Nu vil eg også prøve på et lay out *S* Så må vi se om du godkender det.

Glæder mig til julescrap, ven.

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Fedt layout. Cirklen med titlen er fantastisk! Er det ikke bare fantastisk med en dreng på 5 år?