onsdag den 18. januar 2012

Patchwork tæppe

Så blev mit baby tæppe endeligt færdigt. Afsluttede det i søndags, hvorefter det trængte til en lille vask, og nu ligger det så klar til at vores lille pige kommer til verden, har termin 31 januar så vi venter i spænding.

Det har været et tidskrævende projekt, men jeg er så glad for at det endelig er blevet færdigt, har brugt hele december på at sy de små felter sammen, og da jeg samtidig var startet på min december daily, havde jeg lige pludselig rigeligt at se til.


Tæppet måler 100x120 cm og er syet af 305 hele sekskanter og 48 halve + de 4 kvarte til hjørnerne.

Stoffet er fra Tildas julekollection Christmas House, men da der ikke er nogen julemotiver på noget af det synes jeg det var perfekt hertil, og så er jeg vild med at farverne går fra den lyserøde og over i helt mørk pink. Købte også en blok med papir i samme mønstre, så jeg håber på at få lavet lidt billeder/scrap til hendes værelse.


Og her er så lige et par billeder lidt tættere på.

4 kommentarer:

Ditte sagde ...

Det er super flot, og hvilken tålmodighed du må ha'!
Held og lykke med den kommende familieforøgelse ;)

Helle Åbyen sagde ...

Hvor er det smukt Donna. Det kan den lille prinsesse kun blive glad for. Ønsker dig held og lykke med den kommende fødsel. Glæder mig til at se prinsessen. Knus

Anne sagde ...

Hvor er det bare fint!! Har du syet i hånden over pap? Det gjorde jeg med et babytæppe sidste år, og vi elsker det tæppe. Det har været vaske en million gange allerede, og det er ikke til at se! :)GOd fornøjelse og tillykke med den kommende familieforøgelse!

Ras sagde ...

hvor er det flot og lækkert. Er vild med gang i farvene.