tirsdag den 3. januar 2012

December Daily, Dag 4-5

Jeg håber at i alle har haft en
rigtig glædelig jul
&
et godt nytår !!!


Hvor jeg dog synes at tiden lige pludselig bare fløj af sted, da vi nåede juleaften sagde sønnen ENDELIG !! og vi andre ALLEREDE !!! 
En dejlig juleferie herhjemme gik alt for hurtigt, og mand og søn er igen afsted på arbejde og i børnehave.

Jeg knokler videre med mit december Daily projekt, som stort set har lagt stille de sidste 10 dage, og må nu indrømme at det var sjovest i starten. Havde håbet at jeg var bedre til at lave på det løbende, det gik nu også fint i starten, men så kom jeg lidt bagefter, og så blev det kun til notaterne.
Hvis dette projekt skal gentages i år, skal jeg helt sikkert være mere forberedt, jeg startede alt for sent med at finde ud af hvad jeg ville have med, og det endte med at blive en dagbog i meget kort format.
Men man lærer jo af sine fejl, måske det ville være godt for mig at forsøge med noget i en lidt mere "smash" udgave.

Her får i så lidt billeder af 4 og 5 december:2 kommentarer:

Trine sagde ...

Er det mig eller ligner det 5 mere brunkagedej end kork i denne kontekst ?!?

Der er ingen grund til at skrive den helt store stil hver dag, du har da så meget godt med. Men det er altid godt med notater, og det ved jeg du har. Juledagene synes at flyde sammen, synes jeg. Måske fordi december måned er alt for kort ;-)

Det er nogle rigtig dejlige sider du har kreeret indtil videre. Og hvis det her er Smash, så kan jeg altså godt lide det!

Jeg glæder mig til at se bogn IRL (in rela life) ved lejlighed.
God arbejdslyst

Din Trine

Heidi sagde ...

Den er kanon og ville ønske det var mig der havde fået lavet sådan en men ak - måske i år ;) måske vi skal udfordre hinanden?

Og rigtig godt nytår til dig og dine - håber snart vi ses blink blink