torsdag den 12. januar 2012

December Daily, Dag 10

Her et par billeder fra 10 december.
Vi var oppe og se Børglum Kloster, Marcus var helt vild med julekalenderen deroppe fra. Det blev til en del billeder fra den dag, så jeg bestemte mig for at lave en ekstra side.


Fik også brugt lågen fra kalenderen.

En krone, lavet med en die fra panduro hobby.

Den miderste side er lavet i noget papir der er en smule gennemsigtigt, valgte derfor at lave en krone igen på den anden side, samt sætte et stykke hvidt karton på som baggrund for alle de små billeder fra klosteret.


3 kommentarer:

Ras sagde ...

ja den julekalender var også også et hit her for den ældste, den yngste syntes den var lidt for farlig indimellem. Men rigtig god

Trine sagde ...

Flotte og elegante sider. Jeg kan godt forstå, du ikke kunne holde dig til to med alle de billeder. Det havde også været synd!

Nice touch med kalenderlågerne. Det kan jeg godt lide, ven. Og kronen er da perfekt - og lige dig.

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Fedt julealbum du er igang med. Jeg kan godt huske hvordan jeg også var fokuseret på udseende sidste år( som var mit første år). I år er jeg slet ikke nået til at have bare én side færdig i mit December Daily!! AArgh. Jeg mistede helt gejsten efter jul og har ikke set på det i tre uger nu... Satser lidt på at julen varer lige til påske :-) Rigtig godt nytår