søndag den 9. september 2012

LO # 34 Sweetheart

Så er weekenden snart ved at være slut, her har den været brugt på scrap og hygge med børnene, manden har nemlig været i Sverige.

Det er længe siden jeg har været så inspireret til at lave layouts, da jeg startede op efter sommerferien var jeg helt blank, men nu har jeg flere ideer end jeg kan nå at lave. Startede i sidste uge, efter at jeg havde været forbi Linda/Scrapper og shoppe lidt nye materialer, det var dog med nye skabeloner, som i kan se i næste uge på scrappers blog, samt lidt andre kort, og så fik jeg endelig taget sammen til at printe lidt nye billeder. Nu er jeg så godt i gang med et par layouts af både nyt og "gammelt" papir, problemet er bare at jeg er virkelig langsom scrapper, jeg elsker jo syningerne, men de tager virkelig lang tid, og så er jeg nødt til at dele mit arbejde lidt op i etaper.

Dette LO er lavet i denne weekend, startede den første dag med at klippe grunddele og tekst, sværte, lime på, prikke huller, så blev det syet om aftenen (foran fjersynet) og dagen efter kom billede og pynt derpå.


Papiret er fra Echo Park,  Mini Theme pakken Homemade, billedet var et forsøg på printeren, og blev slet ikke som det var meningen, printede derfor et nyt, men bagefter kunne jeg faktisk bedre lide dette (måske jeg stadig scrapper det andet, der er printet i sort/hvid og meget mindre).

Til mange af mine layouts giver teksten helt sig selv, da jeg tit skriver stedet, hvad der sker eller begivenhed, men på et billede som dette "sker" der jo ikke så meget, og sådanne billeder mangler jeg virkelig tekster til, derfor satte jeg mig med en stak scrapblade, og begyndte at læse tekster, skrev eller omskrev dem jeg syntes jeg kunne bruge, og har nu en hel liste med ideer.
Denne tekst er liftet fra et andet baby layout i et scrapblad.

1 kommentar:

ingejc sagde ...

Hvor er det bare flot. Fortsat god søndag.