søndag den 24. juni 2012

LO # 28 Børglum Kloster 2011


24 Juni og et halvt år til juleaften, zappede lige forbi Ramasjang og så at de senste "et juleeventyr", og ja i får også et jule LO fra mig i dag. Ikke fordi jeg har scrappet jul i dag, det er ved at være et par uger siden, men tænkte at i dag var perfekt at vise det frem.

Billedet er som teksten siger, fra Børglum Kloster som vi besøgte i December måned, Marcus var helt vild med den Julekalender, og vi overraskede ham ved at køre derop en tur. Vi havde nu ingen forventninger om at møde nogle fra julekalenderen, så det var et kæmpe plus at vi fik taget dette billede, en meget stolt Marcus stillede op sammen med Klik og Klak, og selvom at billdet både kom i vores mini album "December Dage" og blev billdet på vores julekort, ja så betød det så meget for Marcus at jeg også syntes det fortjente et stort LO. Marcus sagde for nogle uger siden: Mor, jeg elsker bare jul, er det snart jul igen, så vi kan se den der julekalender.

Som i vores jule mini album, har jeg brugt papir fra Crate Paper, deres Peppermint Collection Kit. 


Der var et par af disse "pebermynte bolcher" med på chipboard arket, men denne er en jeg har lavet ved at punche en cirkel ud fra et af arkene og lime en kæmpe dew drop ovenpå, den har fået selskab af lidt rød mist, en rhinsten og en brad.Klistermærke og chipboard fra samme serie, dato er lavet med QK alfabeterne Jacoueline & Moonlight.Endnu et bolche og mini alphabet stickers.Teksten her er lavet med QK alfabetet License Plate.

2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Rigtig flot layout med en sjov oplevelse.

Heidi sagde ...

Hvor er han sød - og selvfølgelig skulle der da også et lo til ;))) Og lækkert det er det, jeg kan "døje" lidt med mine dråber, de vil ikk altid med min lim som jeg vil hmmm... må høre hvad triks du bruger blink blink ;)