søndag den 12. juli 2009

Scrap i Frederikshavn

I går var jeg til scrap dag i Frederikshavn, super hyggeligt !! Linda fra Scrapper havde inviteret mig med, og det var rigtig hyggeligt at møde hende og alle de andre piger. Jeg havde ikke forventet at få lavet ret meget, men det blev til hele 5 færdige kort.Jeg er lidt vild med de her is kort, og så synes jeg faktisk de er ret nemme at lave. Jeg havde en del efterspørgsler på skabeloner og vejledninger til mine kort, og svaret er JA !! jeg vil godt prøve at lave en vejledning.
Min guitar var på besøg ovre hos Helle som gerne ville forsøge sig, håber hun har fået mod på at lave lidt flere, for de blev rigtig fine dem hun fik lavet.Og så blev det også til et par kort lavet efter dagens skitse udfordring. Jeg var vist sen eneste der deltog med et kort og ikke et layout ;)

4 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Ja, tak for en hyggelig dag. Glæder mig til flere vejledninger :o)Jeg synes faktisk ikke de er så svære de kort, men et lidt uoverskueligt projekt inden jeg gik i gang. Godt jeg kunne låne dit og kigge lidt efter. Jeg er også helt vild med de iskort. Totalt sommerlige.

mette wad sagde ...

ja tak for en hyggelig dag.. og sikke tiden flyver afsted. Jeg var først hjemme kl 1.30. Jeg er simpelthen vild med de is kort... De er så bare flotte...

Hellemor sagde ...

Uhm, man bliver helt lækkersulten med alle de iskort. De er rigtig flotte allesammen. Rigtig god effekt på isvaflen.

Nikolette sagde ...

skønne, skønne kort. man får jo helt lyst til en is ;-)