mandag den 15. april 2013

Nye skabeloner på vej

Jeg arbejder lige nu på nye skabeloner og i onsdags kom skabelon nr 99, hvilket jo betyder at den næste bliver nr 100, og dermed gik jeg lidt i panik, jeg gik total i sort, og anede slet ikke hvad jeg skulle finde på. Efter lidt betænkningstid, kom ideerne heldigvis tilbage, og nu har jeg så mange skitser, at jeg nærmest ikke ved hvad jeg skal starte med.

Nå men mens jeg tegner, klipper og syr lidt på de kommende skabeloner, tænkte jeg at jeg hellere måtte opdatere lidt her på bloggen, med de sidste skabeloner.

Her er skabelon nr: 95, 96, 97 & 982 kommentarer:

Heidi sagde ...

Tænk sig nr 100; det var da vildt. Jeg har købt rigtig mange og er rigtig glade for dem. Nogle mere end andre. Jeg har nogle der spørger om jeg kan lave et kort som en computer eller iPad, måske det kunne være en af dine kommende skabeloner, så ville jeg blive glad. Glæder mig til at se dine nye skabeloner.

Olivia sagde ...

Øj, hvor lyder det godt. 100 forskellige skabeloner!! Godt gået Donna!! Her hos mig, er dine kort rigtig populære og jeg har rigtig fået "smittet" andre med lysten til at lave Donna kort ;-) Der er faktisk rigtig mange, som spurgt om jeg ville lave en vejledning og vise den på min blog. Det har jeg så gjort og jeg håber interessen for dine kort bliver endnu større!! Det har de virkelig fortjent.
Kh Pernille