fredag den 23. marts 2012

Baby kort

Jeg fik slet ikke scrappet den anden dag, havde ellers tænkt jeg ville lave lidt kort, i stedet fik jeg bagt grovboller og pølsehorn til madpakkerne.

Men i går fik jeg dog lidt tid til at kigge lidt på nogle af bestillingerne, og jeg begynder at kan se en ende på dem. I blandt mine bestillinger dukkede der nogle op der krævede nye skabeloner, og den ene kan allerede købes hos Scrapper og den anden kommer nok snart.

De kort jeg vil vise jer i dag er nu slet ikke nogen jeg selv har lavet, men nogle vi har fået med barselsgaverne.


Det første her kommer fra min arbejdkollega Pia, hun er flittig til at lave kort efter mine skabeloner og har været en stor hjælp, da hun har hjulpet mig med at prøve mange af skabelonerne inden de er kommet op til Scrapper.
Sammen med kortet fulgte både et sæt fint lilla tøj og strømper, samt trolle bamse og et gavekort (gaven var fra hende+fam. og arbejdskollegaer) hendes mindste søn ELSKER lilla, så mon ikke han har haft lidt at sige.


Det andet kort kommer fra en scrap veninde, så måske i har set det før, og sammen med dette kort fulgte en sød kanin bamse, i rigtig scrap stil.

2 kommentarer:

Louise Hou sagde ...

Hvor er de bare fine. Lækre skabeloner.

Iffa ...... sagde ...

Men hjälp vad många olika former du gör, det är så roligt att kika in här. Dessa två var underbart söta båda två!!!!
Ha en härlig helg.
Kram Iffa