onsdag den 19. oktober 2011

Layout # 9 På Papir Jagt

Der har været lidt stille her den sidste uges tid, vi har nemlig været på efterårsferie i Sverige. En uge med afslapning, hygge, dejlig natur og kreativitet.
Jeg har dog ikke fået scrappet noget i den uge, men hæklet på mit tæppe, syet på mit patchwork tæppe (jep jeg har gang i hele 2 store tæppe projekter), og så har jeg tegnet en del sammen med min søn.

Men før vi tog af sted nåede jeg lige at færdigøre et par LO'er mere, og her er et af dem.


Marcus fandt sin fars taske, og gik amok med at hive papirer ud, et af de øjeblikke hvor det måske havde været endnu bedre med et video kamera ;)


Jeg har lavet teksten med forskellige typer bogstaver, de store tykke er thickers, de lidt mindre er lavet med QK die i brun papir og har fået glossy. Der er også brugt mini alfabet stickers og nogle glimmer bogstaver fra Løvbjerg.


Her lidt tættere på de brune bogstaver.


Det var ikke meget der manglede for at gøre det færdigt, datoen her og lidt pynt, som denne gang blev et par små flag, jeg er blevet helt vild med disse små hjemmelavede flag, og har kæbt mig et kæmpe lager af tandstikkere (mon jeg nogen sinde får dem alle brugt, hi hi)

4 kommentarer:

Hanne sagde ...

Hvor er det flot - jeg kan rigtig godt lide dine syninger.

Karina Bunkenborg sagde ...

Det lyder ellers hyggeligt med efterårsferie i Sverige. Dit Lo er rigitg flot. Jeg kan især godt lide bogstaverne fordi du har givet dem glossy.
vh Karina

Trine sagde ...

Jeg husker billedet! Det er alletiders med den slags fordi der er historie og humor i det! Hvis du står og mangler tandstikker må du gerne få af mig!

Dejligt lay out, ven. Og endnu engang en skøn model du bruger.
MEN at du nænnede at bruge bagsiden af cup cake papiret, det forstår jeg ikke ;-) Nej, gas. Det er flot og veldisponeret.


Glæder mig til lørdag, skat!

Eva (Fister) sagde ...

Super sødt layout.