lørdag den 13. august 2011

Layout # 5 Marcus & Morfar

Nej ingen badeferie til Tyrkiet i år, men for 2 år siden var vi dernede, og der fik jeg taget disse billeder af Marcus og hans Morfar, det er ikke så tit at man fanger Morfar på et billede (måske fordi jeg ikke er aktiv nok med mit kamera ) så derfor er jeg rigtig glad for disse.

Det er ikke mange scrap aftener det er blevet til herhjemme henover sommeren, så et par hele dage med scrap har jo været fantastisk, og dette var lidt af det jeg nåede da jeg var oppe hos Helle.
Okay lidt snyd var det, for selve bunden med syninger var lavet. Til gengæld fik jeg selvfølgelig startet på et par nye ;-)


Jeg har brugt papir fra både Echo Park serien splash og Dots & Stripes.


Her lidt tættere på, jeg har syet zig zag rundt om alle stykker papir og begge billeder.
Teksten er lavet med glitter thickersOg selvfølgelig mist og glimmer, er blevet helt vild med det stads, selvom jeg stadig ikke føler mig heltb sikker når jeg går i gang, Karina får det altid til at se hamrende godt ud, så vi måtte jo lige lure hendes teknik af.....


Jeg fik også brugt et par stempler til dette LO, igen glimmer thickers og lidt QK bogstaver.

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er sådan et lækkert layout. Jeg beundrer virkelig håndsygningen og farverne er endnu smukkere i virkeligheden.
God weekend.

Heidi sagde ...

Giver Karina ret - farverne er max. smukke in live ;) Skønt lo, godt du kom igang med loér så mang kan få ider der også ;)

Glæder mig til vi ses til en gang scrap eller snakken igen, måske du skal ha øreværn med, for efter så lang tid uden dit selskab har jeg en masseeeeeeeee at fortælle gggg

Helle Sahl sagde ...

Det ser fantastisk ud. Meget smukt. Jeg kommer i tanke om da jeg så et af dine kort live første gang og var helt væk i detaljerne. Havde det lige sådan da jeg så et af dine Layout live.
Rigtig god weekend.