onsdag den 18. maj 2011

Bukkejagt- nye skabeloner

I mandags d. 16 maj gik bukkejagten ind, og i den forbindelse har jeg lavet en ny skabelon til alle jægerne, et trofæ af en råbuk på plade.

Til kortet har jeg brugt 2 forskellige embossing dies, en til at give træstruktur på pladen og en til at give det rigtige udseende af perler på hornene, hornene har jeg også givet lidt hvid sværte ude i spidserne for at få dem til at se lidt slidte ud.
Og endnu en ny skabelon, her en lidt nemmere, en drage.
Linda's ide, og da jeg googlede lidt, fandt jeg en med Hello Kitty som jeg blev inspireret af, og lavede denne med stempel motiv af en af mine ugler.
Til halen har jeg brugt små firkanter der er foldet og klipset sammen på midten.
 

5 kommentarer:

Helle Åbyen sagde ...

Knæk og Bræk!!! Hvor er de dog flotte. Det får jeg helt sikkert brug for, da jeg har en søn på 17 som er stor-jæger. Var på sin "første" bukkejagt med sin nye riffel og kikkert.

Er nu også vild med dragekortet med den søde ugle.
Tak Donna.

Vinni Jørgensen sagde ...

Begge skabeloner skal jeg bestemt have fat i. Hvor er de flotte, og med en mand,en søn og en svigerfamilie, der lige i tiden ikke ved hvilket ben de skal stå på, vil bukken nok blive flittig brugt.

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Er helt vildt med dit bukke-kort. Når man er fra en jægerfamilie passer det perfekt.

Brit sagde ...

Hvor er det dog perfekt med en bukke-skabelon, når man selv er scrapper og jæger og hele svigerfamilien er jægere - der skulle være rig mulighed for at få brugt den skabelon.

Anonym sagde ...

Lækker skabelon - min mand er også jæger og var på bukkejagt forleden. Skød desværre intet, men det kunne jo være at man en dag fik brug for en sådan skabelon:)