lørdag den 23. april 2011

Layout # 2 I Skovens Dybe Stille Ro

Jeps, endelig kan jeg præsentere LO nr 2 fra mig, jubii- det er en sejr !! For faktisk har jeg efterhånden en del der ligger jeg er startet på.
Hele 8 layouts lå der i min mappe, som ikke var helt færdige, da jeg i torsdags tog til scrap, men så fik jeg gjort dette færdigt !!!- ja og så startede jeg på endnu 2, men de mangler kun en dato og lidt syninger før de kan komme med her.


Papiret med uglen, som var mit udgangspunkt for dette LO er fra Scrapbour- life collection, og fulgte med i en julegave jeg fik af Trine forrige år, sammen med en opgave: lav et LO hvor tekst fra sangen "i skovens dybe stille ro" indgår, samt billeder fra en tur i skoven.

Jeg klippede lidt i uglepapiret, ved hjælp af en skabelon fra crafters workshop, og syede rundt i kanten, billedet er fra jagt turen i Sverige sidste år, og dermed det første LO med mig selv på !!


Her lidt tættere på uglen og en del af overskriften på mit LOLidt bling...


Og lidt mere tekst.Havde en super hyggelig dag torsdag, sammen med nogle dejlige scrap tøzer ;) og jeg synes selv at jeg var vildt produktiv, især når man tænker på hvor meget der bliver snakket.... og spist.
 Mums startede dagen med rundstykker og lækker hjemmebag, fortsatte med stjerneskud, slik, hindbærsnitter, en omgang lækker boller i karry og så sluttede vi af med polsk påskekage (tak til Helles rengørings kone).

6 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

hvor er det bare et lækkert LO. jeg synes tit at papir med så store billeder er svære at bruge, men du får det bare til at fungere :) god påske

Heidi sagde ...

Det er bare super skønt og tillykke med nr. 2 der er slut - lige pludselig er det nr. 10 :)

Selv tak for en skønnnnnnnnnnnn dag og ja hold da op vi fik spist og lidt snakket ;)

Karina Beck sagde ...

De
it layout ser super godt ud. Flot med kork tekst, flot sat op, flot med syningen og lækker ugle.
Det lyder hyggeligt med en scrapdag i godt selskab.

Anjashobby sagde ...

Hvor er det bare flot super skøn ugle...

Mvh Anja

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Helt igennem fantastisk layout. Wow

Anna sagde ...

WOW WOW WOW!! This LO is amazing, I love it!! The owl paper looks perfect shaped like this. Now I suddenly want to scrap a LO again :o)