søndag den 13. juni 2010

Skaga Scrap

Tiden flyver bare for vildt af sted, og det er allerede en uge siden vi var til Skaga Scrap. Det var jo bare en super hyggelig dag, med snak, scrap, lækker mad og et enkelt kursus nåede jeg da også at deltage i. Hvad jeg lavede af kort på selve dagen må i have til gode, for det blev ikke helt færdigt, men jeg kan vise hvad jeg havde lavet til Skaga Scrap, for inden selve dagen, var der jo kommet et par opgaver på bloggen, den ene var at blive inspireret af et billede, og ud fra det lave et kort, den anden opgave var et navneskilt.
På billedet var det tegnet en kage på fad, og jeg blev jeg så inspireret af, at jeg endte med at lave et helt kort, formet som en kage. Hvilket endte med en skabelon, som kan købes hos SCRAPPER (samt et par andre nye skabeloner). De små roser er hjemmelavede og drysset med lidt glimmer lige som bogstaverne.

Til det andet kort blev jeg inspireret af blomsterne på snor, men lavede istedet små flag, den store blomst er lavet med spellbinders efter denne tutorial, det var rigtig sjovt at prøve, jeg elsker jo at lave blomster selv.


Jeg blev så vildt med de små flag at jeg fortsatte på mit navne skilt, og det skulle jo vise sig at være en rigtig god ide, for der vandt jeg.

8 kommentarer:

Heidi sagde ...

ja tænk allerede en uge siden - og iøvrigt tak for sidst, super hyggeligt du gad komme :o)

Super flotte kort og ikke mindst navne skiltet, utrolig hvor du får alle de gode ider fra men tak bliv gerne ved gggg

Jette / ma11edina sagde ...

Super flotte kort du laver,det ser hammer godt ud! Fik da også selv lidt skabeloner med hjem fra Scrapper.dk, så har nu forsøgt mig med studenterhuen (kræver lidt øvelse!!)
Dit navne-banner er så flot, så fuldt fortjent, at du løb med sejren :))

mette wad sagde ...

Lyder til det har været en god dag. Øv jeg ikke kunne komme med, var til bryllup....
Rigtig flotte kort og flag du har lavet og selvfølgelig vandt du, det er jo så flot og specielt det du laver, helt din egen stil :-)

pia overgaard sagde ...

Tak for sidst Donna! De er jo altså så super flotte dine kort! Jeg er helt vild med det sorte kort - det er altså lige i øjet - flot inspiration. Og helt fortjent at du vandt med din flotte navne banner!

Helle Sahl sagde ...

Alle tre ting er bare så fuldstændig fantastisk flotte. Selvfølgelig vandt du på navneskiltet. Er det ikke snart tradition ;o)

Elsker alle detaljerne og kan opdage noget nyt hver gang jeg får et af dine kort i hånden.

Linda sagde ...

HVor er det nogle fine ting du igen igen har lavet. Jeg har bestilt næsten alle dine skabeloner hos Linda og jeg er meget glade for dem. Du har en fanstastisk stil. Tak for inspiration :0)

Hellemor sagde ...

Guf, for en lækker kage. Den er SÅ flot lavet og selvfølgelig perfekt pyntet. Det er fuld fortjent at du vandt med dit navneskilt (stemte på det)det var en sjov ide.

Det var rigtig hyggeligt at snakke med dig. Snakke og shoppe er det bedste ved hele dagen. Scrap er lidt underordnet om man når det.

Ditte sagde ...

Hej Donna. Som jeg vist fik fortalt dig nogle gange til Skaga Scrap, så er jeg vild med det du kreerer. Kan godt forstå du vandt med det flotte navneskilt. Glæder mig til at se hvad du finder på næste gang ;O)