fredag den 19. marts 2010

Scrap i det Jyske 2010

Hold op som tiden flyver, i morgen er det 2 uger siden vi var til scrap i det jyske. Jeg tror aldrig jeg har fået lavet så lidt kort, faktisk fik jeg slet ikke lavet nogle kort den dag, alt jeg kunne tage mig sammen til var at sætte 2 brads og et stykke bånd på en rygsæk.
Men til gengæld var jeg rigtig god til at handle, og jeg fik købt godt ind, især QK, jeg har bare ikke haft så meget tid til at afprøve alle mine nye ting, men det håber jeg snart jeg får.
Jeg havde hjemmefra lavet disse 2 kort efter kortudfordringen, jeg har den sidste tid arbejdet på en del figur kort, så det var lidt af en udfordring at lave firkantede kort igen.
Her er brugt stempel fra Scrapper, stemplet på 2 farver papir, klippet ud og hævet med klæbepuder. Både hjulet og pilen i midten kan dreje, så man med pilene kan sætte måned og dato. Alle stempler er stemplet med sort cats eye og embossed med klar holographic embossing pulver.

Her har jeg klippet et æg og malet med krakeleringslak, da lakken var tør malede jeg over med brun hobbymaling som jeg havde tyndet lidt så den nemmere kunne komme ned i alle krakeleringerne, derefter tørede jeg alt det overskydende maling væk med en fugtig klud, og til sidst syede jeg rundt i kanten. Kortet er desuden pyntet med et par fjer og bånd og stempel fra Kreative Fornemmelser.

4 kommentarer:

Heidi sagde ...

Ja tiden går godt nok hurtig hmm.. ville da ønske det var i morgen turen gik til Ejsing ;o)

Super flotte kort du har lavet OGSÅ selvom det ikke er figur kort ha ha

Rigtig god weekend til dig

Trine sagde ...

Det er dejlige originale kort.

Jeg sagde også til dig dernede, at det med ægget var genialt. Bare det at det at ægget er lidt "tiltet" i reden gør kortet spændende. Men at du så har nogle fede detaljer på, skader jo ikke! Såsom "strygemærket" med hjerte.

God weekend, Donna.
Glæder mig til at være kreativ med dig igen. Har I mange planer I påsken?

Der er jo også en der har fødselsdag snart. Vil du have de 150, jeg skylder dig fra Skive, i kontanter ELLER skal jeg købe en større gave?

Trine

mette wad sagde ...

Jeg tror ikke der var så mange der fik lavet noget.. alle var i vildt shoppe humør tror jeg :-)
Så slet ikke dine flotte kort dernede, ville ellers kunne gætte at det øverste var lavet af dig.. på en positiv måde :-)

Helle Sahl sagde ...

Hvor er de bare flotte. Man kan altid gå på opdagelse i detaljerne på dine kort.

God weekend