mandag den 20. august 2012

LO # 31 Love These Faces

Efter 3 ugers stilhed er jeg nu tilbage på bloggen, i hvert fald lige med dette indlæg.

Jeg har holdt 14 dages dejlig campingferie med mand & børn, samt svigerinde, svoger og 2 nevøer. Det blev til en del besøg i legoland og givskud zoo, og så havde den ene nevø og min egen dreng fødselsdag mens vi var af sted.
Da vi kom hjem var det skolestart for vores søn, og arbejdsdag for manden, jeg nåede kun lige at pakke ud og få vasket alt tøjet inden vi bestemte os for at tage af sted igen. Det gode vejr skulle jo nydes og det bestemte vi os for at gøre i tversted.

Nu er det så blevet mandag igen, og mon ikke ugen flyver af sted, på fredag skal klassen med hjem til fødselsdag og på søndag kommer hele familien.

Dette LO blevet lavet før sommerferien, hvor jeg også forberedte et par stykker mere, som jeg havde tænkt jeg kunne sy mens vi var på ferie, men jeg nåede intet. Og hold op hvor var det svært at komme i gang i onsdags da vi startede til scrap igen.

Dette her gik dog nemt, vågnede op en dag med en ide, og kunne ikke rigtig finde ro før jeg var kommet i gang, det enste dog ikke helt som jeg havde forestillet mig, men det gør det nu ikke så tit.

Papiret er selvfølgelig fra Echo Park, Sweet Day.


Jeg ville gerne have haft hele teksten på, men syntes ikke der var plads, så det blev til et hjerte for "LOVE"

Navn...

og dato.

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Supercute og flot layout.

Trine sagde ...

Smukt ... og velkommen hjem! Man kan da kun elske de ansigter ;-)

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Hvor er det dog flot. Simpelt, stilrent med smukke billeder. Er det ikke bare skønt at finde gamle baby fotos frem, når man får en ny baby? Håber I havde god skolestart