mandag den 11. oktober 2010

Julekort

Disse julekort har jeg lavet til StampARTic, hvor vi har været heldige at få lov at lege lidt med noget super lækkert papir fra PION design. Vi skulle lave 3 kort, men jeg kunne have lavet mange flere, for det var noget virkelig lækkert papir.


Der var 6 dobbelt sidet ark at klippe i, og på nogle af dem var der lækre mærkater lige til at klippe ud, her på M kortet har jeg brugt en lille mærkat med grantræ, "merry" er lavet på big shot, efter jeg limede dem på har de fået glossy og glimmer.


Også til flasken har jeg brugt mærkater, her med julemand, samt en stor mærkat med iskrystaller og om flakehalsen hænger også en. Blomsten har jeg lavet i papir fra serien, så den passer i farven, den har også fået lidt glossy og lidt klare glaskugler. Julestemplet samt de store dew drops er købt hos scrapper, jeg har standset papir ud fra serien og limet under.


Til fuglehuset har jeg brugt en borderpunch fra Fiskars for at lave borten under taget, en embossing plade fra tim holtz for at give træstuktur. Igen en lille mærkat fra papiret, samt en bort til tag og bund.

2 kommentarer:

Trine sagde ...

Hvor er de bare blevet smukke, skat! Jeg elser de farver og stilen er så gennmført. Du har både julestemning, vintage og originalitet her. Det er alletiders at se.

Flasken har jeg jo rost dig for. Jeg så papiret tæt på og det passede så flot til den skabelon men jeg er vild med M'et. Dejlig "gammel" stil og så er der gang i glossy effekt igen ... he, he. Jeg ser at Mickey M'et virkelig er kommet til ære og værdighed.

Hvor er det flot hvordan du kan bruge så forsellige materialer og då det til at passe sammen som det mest naturlige i verden i flere forskellige kontekster.

Fru Larsen sagde ...

Hvor er de lækre allesammen, kan godt forstå du er glad for det papir! Men det lille fuglehus er altså min favorit, det er bare så sødt og fint med den embossede baggrund! Superflot arbejde som altid :)