mandag den 1. juni 2009

Scrap amok

I lørdags var min kreative veninde Trine og jeg til Scrap amok, og det var bare en super dejlig dag.


Den føste udfordring var en "hjemmeopgave" vi skulle lave et navneskilt, og jubii !! jeg vandt præmien fra kreative fornemmelser.
Den anden udfordring var et mini kort, og for mig som faktisk kun laver kort, var det jo en fin udfordring. Jeg bliver så inspireret af at shoppe nye ting, så jeg gik i gang med papir købt hos kreative fornemmelser og nogle nye Disney stempler købt hos Sofie.
Ud af det kom et fødselsdagskort til min søn, som fylder 3 år i august, og endnu engang et sort SMIL fra en glad Donna, for her vandt jeg også præmien fra Kreative fornemmelser, tak piger, både til jer hos Kreative fornemmelser, og til alle jer andre for de søde ord.
Den første præmie fra Kreative fornemmelser

... og den anden præmie, tusind tak glæder mig til at prøve de fine stempler.

Her et billede af dagens indkøb, som blev til en del papir, to pakker stempler og disse fantastiske glimmer.

Og så er det jo rigtig godt at have en veninde som Trine med, hun købte en lykke pakke hos Sofie, men jeg tror jeg gik hjem med det meste af den. Den Jagthytte er da bare fin, når man som jeg og en stor del af familien går på jagt.
Dette kort nåede jeg også at lave, et fødselsdags kort til min mor, papiret er købt hos sofie, og det hvidebølgepap, var med i vores godie bag. Rosen stemplet er fra et ark Tilda julemotiver.

Det er lidt svært at se på fotoet, men jeg har malet rosen over med min nye glimmer pen, og det giver en rigtig god effekt.

4 kommentarer:

Sarah sagde ...

Rigtig lækre kort og navneskilt du har lavet. Og tillykke med præmierne de ser lækre ud!

Helle Sahl sagde ...

Tillykke med begge præmier. De var virkelig også fortjent. Skønne detaljer du får med og lækker pynt.

Heidi sagde ...

Hvor hyggeligt at hilse på dig ;o) Og kan sagtens forstå du rendte med begge gevinster for virkelig fede - flotte navneskilt og kort og mig der elsker Mickey ;o)

Susanne Hollænder Andersen sagde ...

Hej Donna
Begge præmier var velfortjente - du laver nogle skønne designs. Pia (Kreative fornemmelser) og jeg havde en dejlig da blandt alle jer kreative piger! Har du lyst er du velkommen til at lægge vejen forbi min blog. Den er på engelsk da jeg har startet min interesse for "stamping" og "cardmaking" gennem Hero Arts blog, hvor alle skriver på engelsk.
Håber vores veje krydser en anden gang.
Hilsen Sanne