fredag den 9. oktober 2015

Hej igen

Et lille livstegn fra mig, mit sidste indlæg er fra den 30/6 da børnene fik sommerferie, og inden man får set sig om er det pludselig efterår, hvor bliver tiden dog af...

Og denne sommer har budt på lidt af hvert, nye inspirerende ideer, som senere blev sat i bero, jeg er blevet udfordret til at finde ud af hvad jeg nu vil med mit liv, det lyder måske lidt som en for tidlig 40 års krise, det er det dog ikke.
Nå ja, så er vi jo også startet på at renovere garagen indendørs, der skulle bygges et rum til vores nye pillefyr, hvilket næsten er færdigt, hvorefter vi skal i gang med at renovere badeværelset, som lige nu næsten kun er et hul i jorden.
Så det kreative overskud har ikke været så stort, ikke at jeg ikke har kreeret noget, blot ikke så meget som jeg plejer, og jeg har da slet ikke fået blogget noget af det. Til gengæld har jeg nydt 14 dages dejlig camping ferie med familien i Ebeltoft, og en uges super skøn charter på Mallorca. Et par nye skabeloner er det også blevet til i løbet af sommeren, her er den nyeste:1 kommentar:

Tasja sagde ...

Hej donna.

Vi er et Par stykker der gerne vil købe dine kort skabeloner.
Men vi kan ikke finde dem inde på scrapper.dk
Hvor kan man købe dine kort henne nu ?


Mvh. Natasja.