tirsdag den 23. oktober 2012

Endelig.... Slips & Vaskemaskine

Puha.... Jeg føler mig lidt bagefter her. Efter 2 ugers dejlig afterårsferie synes jeg det hele har stået stille her på bloggen, jeg ved godt jeg har vist et par kort, men de sidste 4 skabeloner har jeg ikke fået lagt på, for computeren fik lov at blive hjemme, og jeg måtte klare mig med I phone.

I den første del af ferien var jeg rigtig kreativ, da vi rejste til Sverige i uge 41, havde jeg taget den kreative taske med, rigtig hyggeligt at sidde inde og scrappe, mens Marcus tegnede og legede med lego og Mathilde fik sig en lur, så der blev produceret en del CAS kort. Efter en uge i Sverige var vi lige hjemme og vende, fik pakket ud, vasket tøj og på familietur i hjørring. Da vi så vejrudsigten blev den planlagte tur i Legoland ændret til lang weekend i campingvognen, og torsdag kørte vi mod Give, og søndag retur derfra.

Det er nu blevet hverdag for familien igen, Marcus i skole og Jens på arbejde, jeg har så mange projekter inden jul, hi hi, og hovedet fyldt med ideer, så nu håber jeg bare på lidt tid til krative stunder.
Det er også denne uge jeg skal vise lidt kreativt på scrappers blog, så forhåbentlig får jeg tid til at lave lidt nyt dertil ;-)

Nok om ferie m.m. her er de skabeloner som jeg ville vise i har sikkert set dem på Scrappers side, men nu kommer de altså også her:
1 kommentar:

Heidibirte sagde ...

Det er så flot og gennemført. Vaskemaskinen er bare genial. Og slipset noget man tit kan bruge til herre kort. Virkelig kreativt.