fredag den 16. december 2011

Layout # 20 Julegaven 2007

Layout fra en lille julekonkurrence vi havde i scrapklubben for nogle uger siden.


Jeg valgte at lave billederne i sort hvid, da de var et stort farvekaos, og jeg ville gerne lave mit LO i rød & grøn, der kom dog også lidt blå med i form af tape og tekst, jeg er blevet helt vild med tape.Tekst lavet med dymo (ups.. ville have syet et lille sting henover o, så der kommer til at stå "køkken") lidt tape under. Jeg har også brugt blå splash og embossingpulver i "polysparkle".Vores lidt store julegave var ikke rigtig til at flytte, eller pakke ind. Så da den bare stod midt i stuen med et tæppe under, valgte vi at han skulle have gaven den 23 december, vi skulle nemlig ikke være hjemme juleaften.Tæt på en ranke af grangrene og små flag.Og igen har jeg syet i de store bogstaver. Det er ikke så tydeligt, men her er også stemplet et par iskrystaller der har fået embossing pulver.Den nederste ranke af grangrene. Flagene er lavet i karton, jeg har sat en lille hvid tråd omkring og et lille metaløje i, hvor sølvtråden kunne bindes i.

4 kommentarer:

Annette sagde ...

SUPER smukt LO, i meget enkle og flotte farver. Kan godt forstår du har lavet billederne i s/h, det passer bare bedst nogen gange. SÅ mange flotte og skønne detaljer. Og lækker syning i 2007.

Glædelig 16. december,

Ras sagde ...

så gennemført og vildt lækre bogstaver

Heidi sagde ...

hvor er det bare skønt Donna - er simpelhen så gald for du er kommet igang med loér så vi andre kan få så meget inspiration blink blink ;) Ses vi tirsdag ???

ScrappeChris sagde ...

Wauv.. Det er bare så flot.. Er du vimmer.. Så mange gennemførte detaljer.