torsdag den 27. oktober 2011

Layout # 10 Dinosaurus Gåbil

Så nåede jeg til 10 LO'er og puha dette her har virkelig voldt mig nogle problemer.
Ideen var der, fandt papiret med regnbuen, og syntes at det passede perfekt til billedet, men alt derefter er bare gået galt for mig.

Sort mist i baggrunden gjorde det dystert, kæmpede en kamp for at finde bogstaver i den rette farve, enten synes jeg der blev for mange farver, eller også for lidt. Jeg har lagt det væk flere gange, for derefter at tage det frem og have en ny ide, som senere viste sig at jeg heller ikke kunne lide.

Men endelig inden ferien til Sverige, fik jeg taget mig sammen, lavet det færdigt. Ikke at jeg er blevet 100 % tilfreds med det, men det er uden for farezonen til at ryge i skraldespanden.Her ses teksten, en blanding af mini stickers og QK, farverne endte med at blive sorte og grønne.

En lille detalje for at trække farverne rundt på mit LO og give balance.

Jeg var helt vild med disse små dinosaurus QK dies (købt bare fordi jeg skulle lave  dette LO)
Sluttede af med at sætte en hel række af små sten rundt i kanten, håbede at det skinnende kunne tage lidt af de dystre farver.

3 kommentarer:

Heidi sagde ...

det er fantastisk - og måtte lige lure ekstra for at se din sygning - kunne jo ikk passe der ingen syning var på ;)))) Men du kan være 100% tilfreds

Mette Wad sagde ...

Det er da bare så fedt og synes absolut ikke det ser rodet ud. Men kender godt fornemmelsen af at der er for mange farver, jeg har selv utroligt svært med mange faver.

Trine sagde ...

Du skal ikke være bange for at det er for dysterst. MArcus lyser jo altid op!!!

Men flot LO - og rart at høre at selv du kan have scrap-kriser. Nu kender vi jo hinanden ret godt rent kreativitetsmæssigt efter 20 + år. Nogle synes måske du er perfekt til det kreative og at alt må falde let og naturligt for dig. Jeg VED hvor perfekt du kan lave tingene MEN at der går meget arbejde og tanker dertil.

Du tænker meget over tingene og det har du altid gjort. Og godt for det - for det betyder at i dag er der Donna-skabeloner på adskillige blogge og der er respekt og anerkendelse for det, du laver og det, du kan!