mandag den 25. juli 2011

Layout # 4 Køkkenchef

Så blev LO nr 4 også færdigt, og nej det er ikke et af dem der har ligget i bunken og ventet på at blive færdigt, i hvert fald kun i en kort periode, for det lå øverst og var det jeg startede på sidst vi var til scrap.

Efter en hel dags scrap hos Heidi, fik jeg tilpas nok pynt på til at jeg syntes det var færdigt, det eneste jeg manglede da jeg tog derfra var syningerne (dem kan jeg jo fortryde at jeg ikke fik lavet først, men pyt, det gik) og efter de er kommet på er jeg blevet ret glad for resultatet.


Jeg har lavet det i papir fra Ecko Park serien For The Record, det var det sidste LO jeg lavede også, men meget forskellige udtryk, da jeg til dette har valgt at bruge de gule og røde farver.Jeg har brugt mist i baggrunden, denne er fra Oktober Afternoon og hedder Lemon Drop.Teksterne er lavet med forskellige QK alfabeter, i mosgummi og papir, og de har fået en omgang glossy.
Bestikket er også en QK die, der hørte også bacon, tallerken og toast med æg herti.
Igen brug af QK til stjernen, en border punch fra EK, dew drop og knap.

4 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

loving it!! fantastisk med firkanter og flott bruk av mange farger og bilder!

Anonym sagde ...

Såå lækkert med mange gode detaljer og selvfølgelig syninger :-)

Karina Beck sagde ...

Lækkert layout med flotte detaljer!
Det var hyggeligt at hilse på dig IRL i onsdags.

Helle Sahl sagde ...

ak for sidst :o)layout og sikke en tålmodighed med alle de syninger. Elsker alle de fine dertaljer og det store arbejde der er lagt i alt du selv har produceret af bogstaver og pynt.