søndag den 12. juni 2011

Svær beslutning....

StampARTic går snart på sommerferie, og når de igen åbner op for deres kreative magasin efter sommer, bliver det uden mig.

Ligeledes har jeg også forladt Riddersholm Design Team.

Det har været en fornøjelse men også en udfordring at være med i de to design teams, og ikke mindst har det lært mig om min egen scrappe stil.

Men med 3 Design teams blev det for meget, der var alt for mange opgaver, og jeg følte at jeg ikke kunne nå alt det jeg gerne ville.

Jeg vil stadig være en del af Scrapper.dk design team,
så nu håber jeg at få god scrappe energi, og lave noget af det jeg virkelig brænder for, nemlig mine skabeloner- jeg har så mange ideer der bare venter på at ud.

Jeg håber også at jeg får lidt bedre tid at komme rundt og besøge alle de dejlige blogs og efterlade lidt kommentarer.

3 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Det er jo fuldt forståeligt, der SKAL være tid til at nyde at være kreativ. Jeg vil fortsat nyde at følge dig på Scrapper.dk og din blog, jeg er vild med dine kortskabeloner, så det er skønt, at ideerne står i kø hos dig :))
Fortsat god pinse.

Heidi sagde ...

Puha ja skaæ love for du ikke keder dig :) Og vigtigst er jo du har tid til det DU gerne vil og alt skal jo være en fornøjelse - glæder mig fortsat til at se hvad du tryller frem - blink blink ;)

Pia sagde ...

ja det vigtigste er at det er sjovt ellers skal man stoppe synes jeg, det skal ikke være en pligt og du er så fantastisk til de flotte skabeloner du laver så glæder mig til at se flerer