søndag den 13. marts 2011

Convention- nye skabeloner

Så er en super god weekend snart gået. I fredags blev jeg hentet af Linda, hendes mand Tommy og Heidi, og så gik turen til Middelfart.
Det var første gang jeg var med dernede, og hvor var det bare en skøn tur.
Rart at møde nogle af alle jer scrappere og få sat ansigter på.

Her er de nye skabeloner der var med på convention- Hjerte og vinger, og Fuglehus.
På skabelonen til hjertet er der 3 str hjerter samt 2 forskellige vinger.
Til hjertet her har jeg brugt eyelets og sølvsnor. Tim Holtz rosette die, og det ene par vinger hvorpå jeg har brugt lidt flydende perler, ovenpå har jeg sat et stempel fra Scrapper.dk lavet med embossing og Martha Stewarts glasperler i Blue Topaz. De små hjerter er også lavet med en punch fra Martha Stewart, det pink hjerte er sat under en stor dew drop.
Til selve fuglehuset har jeg brugt brun karton præget med en embossing die fra Tim Holtz, jeg har brugt lidt brun distress ink til at fremhæve strukturen med. De ekstra pyntekanter er lavet med en Martha Stewart border punch, stempel fra Scrapper.dk, de hvide blomster har jeg trykket mod en embossing sempelpude og derefter har de fået sølvembossing med glimmer effekt, i midten en lille dew drop med det blå papir under.

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle skønne skabeloner!
Jeg er vild med dit hus. Både farverne og skabelon.

Sofie sagde ...

Dejlige kort;0) Hvor sjovt, fuglehuset lavede jeg et magen til for et års tid siden. Her er et link http://fruhansenscrap.blogspot.com/2009/11/pip-pip-pip.html

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Super flotte kort. Ser fantastisk ud md Tim Holtz woodgrain-embossing på fuglehuset!

Muffin sagde ...

Sååå fina kort, båda två. Jättefina färger på båda. :)