onsdag den 15. september 2010

Første artikel på stampartic, free download

Hold da op hvor har det været en hård opstart som medlem af 2 nye design teams, lige efter opstart var det nemlig blevet ferie tid,og med et par dage i legoland og derefter en uge i sverige, blev tiden til at nå det hele lidt knap. Så var vi lige hjemme i små 14 dage, hvor jeg fik skrevet min første artikel til stampartic, og holdt 30 års fødselsdag for manden, en tur på messe i viborg sammen med scrapper, og så gik turen til Spanien i en uge. Nu er jeg hjemme igen, fyldt med kreativ energi, så jeg håber at det bliver lidt lettere i fremtiden, og at jeg får lidt mere tid til at blogge.

Jeg vil lige vise jer det kort jeg havde lavet til min første artikel på stampartic, skabelonen kan frit hentes på deres blog.

Til det første kort har jeg brugt papir fra riddersholm, fra serien Turquoise Hill's

Andet kort er med papir fra serien sweet summer time, stempel og punch fra scrapper.

5 kommentarer:

Fru Larsen sagde ...

Fantastisk arbejde du har lavet! Virkelig flot i begge farver!

Heidi Ann sagde ...

Som altid utrolig flot lavet. Held og lykke med dine dt job, super godt valg de har truffet.

Trine sagde ...

Jeg synes, at du glemmer en væsentlig detalje om hvad du OGSÅ har foretaget dig i din feroeperiode, ven ...

Men jeg ved, at selvom du har været i Billund, Sverige OG Spanien har dit kreative sind rumsteret! Helt fri, holder du altså aldrig, Donna. Jeg glæder mig til at være kreativ med dig igen. Allerede næste lørdag i frederikshavn.

Det er så flot, alt hvad du har opnået. Men igen: Jeg har fulgt dig (tæt) hele mit liv og jeg er altså ikke overrasket. Du er dygtig og engageret. jeg ved, at vi har meget andet i vente.

Din Trine

Linda sagde ...

Sikke da en sensommer - der har da været fuld knald på, og samtidig har du alligevel nået og lave nogle skønne ting. Jeg er vild med dit slot. Glæder mig til vi snart skal ses :0)

Hellemor sagde ...

Nej, nej, nej et flot stykke arbejde. Det er utroligt hvor du får alle de ideer fra. Kortene er så flotte. Jeg glæder mig til at se hvad du ellers får lavet.