søndag den 27. juni 2010

Skabeloner og scrap

I tirsdags var jeg en tur i frederikshavn, først var jeg ovre ved Linda med et par nye skabeloner, bagefter var jeg til scrap aften, det er jo med at udnytte køreturen. Det var en super hyggelig aften i rigtig godt selskab, og jeg fik lavet hele 3 kort færdige (de var syet hjemmefra), og statet på et 4.
Jeg er lidt vild med lag på lag, og så alle de lækre friske farver. Jeg synes ikke der skal så meget pynt på disse is-kort, så jeg har kun pyntet med et skilt og en lille blomst.

Det er jo ikke altid man lige kan finde knapper der passer i farver, en rigtig god løsning er klare knapper, hvor man så selv kan klippe papir og sætte nedenunder.En enkelt rygsæk blev det også til, det er lidt svært at se på billedet, både det lyse og det mørkebrune karton er præget med en plade fra spellbinders, hvorefter jeg har sværtet med en vandmærke pude, det giver papiret lidt læder-look.Kig også forbi scrappers side og se de nye skabeloner: FISK, HUND, BORG

5 kommentarer:

Trine sagde ...

Rigtig dejlige sommeris, ven. Det er rigtig godt med sådan en kreativ aften.

Jeg elsker de tasker. Det er en flot effekt både med at præge dem og give de, et læder-look.

Helle Sahl sagde ...

Wauw. Du briller jo med det ene lækre kort efter det andet. Super flotte farver og detaljer. Jeg er da så træt af at jeg gik glip af den blomster demo du viste om tirsdagen til scrap hvor Frida var syg. Har prøvet men det er vist ikke nok at det er Heidi der viser mig det :oD

Kan helt klart se det med læder-looket. Du kan nogle tricks.

mette wad sagde ...

Uhh hvor er de flotte og så mange lækre detaljer, det kræver tålmodighed når man skal sætte alle de nips ting på:-)

Hellemor sagde ...

Altså du lave nogle fantaskiske kort og du har øje for detaljen. Jeg er især vild med dit rygsæk kort. Hvor er det en god ide med sværten der giver kartonet læderlook.

muhren sagde ...

Underbara kort du gör, älskar de olika formerna..

Kram Linda