mandag den 12. april 2010

Skabelon

Forleden viste jeg min nye is, og her er så et par kort lavet med den anden af mine nye skabeloner, et "marmeladeglas" eller hvad man nu kalder sådan et glas, for det kan jo rumme meget andet end marmelade.
Det første glas har jeg fyldt med pærer, det er blevet til et fødselsdags kort, det lille "happy birthday" stempel passede nemlig lige til en lille tag. Jeg ville ikke dække det fine pære papir, så der er kun kommet lidt blomster på låget.

Det andet glas blev med "honning", og da papiret var ensfarvet valgte jeg at lave en etiket til dette glas.

Jeg lavede også en etiket til dette glas, med ubestemmeligt indhold ;) måske hindbærmarmelade?? Pynten blev en stor blomst- lag på lag, samt teksten "sweet" med glossy og glimmer.Min tanke da jeg lavede skabelonen (kan købes hos SCRAPPER ) var at den kunne bruges året rundt. Til valentine kunne det fyldes med små hjerter, til påske med æg. Karton i farver der passer til forskellige marmelader : appelsin, hindbær, blåbær, jordbær.......m.m. Honning, syltede frugter, grøntsager, the, kaffe. Til jul kan det fyldes med pebermyntestokke eller pebernødder.

Hvad skal der i dit glas ???

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er de bare skønne - de skal helt sikkert hjem til samlingen ;O)

mette wad sagde ...

De er altså bare så søde de "glas" og ja de kan jo bruges til alt. Du har virkelig pyntet dem så flot og dejligt papir du har brugt.

Hellemor sagde ...

Hvor er dine nye skabeloner flotte. Hold da op hvor er du kreativ. En super ide og dejligt med en ny form på kort. Kortene er så lækre pyntet.

I mit glas skulle der være Lagermanns lakridskonfekt - mums.

Helle Sahl sagde ...

Hvor er de flotte. Eeeelsker alle dine skabeloner ;o)

I mit glas skal der bare farver.

Karina sagde ...

Endnu et flot og meget kreativt kort.

Trine sagde ...

Jeg tænker på klassiske karameller i mit glas. Du ved dem, med papir, der knitrer når man forventningsfuld åbner dem.

Men alt hvad der hedder konserveret frugt, hvis du har det rigtige papir dertil. Og marmalader! Kan du huske Vinden i Piletræerne, der hvor de samler bær og laver det ene glas efter det andet? Det er så dejligt nostalgisk. Ikke mange sylter selv i dag.

Har du tænkt på at lave et glas der er mere tykt i det? Sådan en lille prop istedet for et højt et? Det kunne også være nuser.

Endnu engang er jeg dybt imponeret. Det er meget flotte kort du har lavet og detaljerne i låget og ved teksten er bare for geniale. Dejligt at se på!

Frk.Emma sagde ...

Sikke nogen fede ting du laver :)