fredag den 14. juni 2013

Nr 103 og lidt konfirmationskort

Jeg må jo prøve at indhente lidt af det forsømte, så i dag får i billeder af skabelon nr 103 Fugl, og et par af de konfirmations kort jeg har lavet.



Fuglen er lavet i papir fra Echo Park, og jeg har brugt dies fra Die-Namic til pynten.


Her et billede tæt på roserne og den lille mærkat.




Og så lige et par konfirmationskort:


lørdag den 8. juni 2013

Tape

Min samling af tape er ved at være ret stor, men jeg er ikke så god til at få brugt andet end det sorte, så en lille udfordring til mig selv, blev til en god portion kort, her er et par stykker af dem, alle lavet efter samme skitse, men i forskellige farve kombinationer.

God weekend






fredag den 7. juni 2013

Flere kort fra kassen

Vil lige vise et par kort mere fra kortkassen, her et par små kort og et alm. Jeg har brugt et lækkert lille muffin punch sæt, og til isen har jeg brugt en hjertepunch til kræmmerhus, hvor jeg har klippet toppen af. De små hjerter er lavet med en hjerte-hultang. De små hjerter har fået glossy og så har jeg kommet lidt glimmerlim på toppen af is og muffins.







tirsdag den 4. juni 2013

Et par af de hurtige

Her et par kort fra kortkassen, den var næsten blevet helt tom, så jeg har forsøgt at få den fyldt lidt op.

Elsker kortene med de små hjerter, og plejer at sige at de er rigtig fine at lave af rester, men faktisk griber jeg altid de små 6x6 paper pads dertil, de er fyldt med ark der passer sammen og mønstrene er lidt mindre end på de store ark.